Fasírtgolyók

FőoldalElőételFasírtgolyók

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fasírtgolyók hozzávalói:

  • Fasírtgolyók
  • Fasírtgolyók elkészítése:

    A zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. Az összes hozzávalót (az olaj kivételével) jól összekeverjük és vizes kézzel diónyi golyókat formálunk belőle, majd bő forró olajban kisütjük. Kihűlés után mindegyikre egy karika csemege uborkát teszünk és fogvájóval tűzzük meg.

    Egy finom fasírtgolyók ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2123 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei