Fehér kávéparfé

FőoldalDesszertÉdesFehér kávéparfé

Nehézség: nehéz · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fehér kávéparfé hozzávalói:

  • Fehér kávéparfé
  • Fehér kávéparfé elkészítése:

    A tojássárgáját krémesre főzzük a vaníliáscukorral és cukorral, lehűtjük. A tejszínt leszűrjük, habbá verjük, és óvatosan a masszába keverjük, fagylaltgépben fagyasztjuk. Ha nincs, bármilyen edényben többszöri átkeveréssel fagyasztjuk.

    Fehér kávéparfé tippek:

    A képen fehér kávéparfé, és francia csokiparfé (francia csokihab, lefagyasztva), rétegezve, barackkrémmel (posírozott őszibarack, citromlé, cukor, botmixer) tálalva.

    Egy finom fehér kávéparfé ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 3049 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:




    Guitarmaker (2012/08/09):
    @Casper és Dzsekk: Kint van a francia csokihab üdv Gábor
    Guitarmaker (2012/08/03):
    már beküldtem egy francia csokihabot, illetve egy fehér kávékrémet
    Casper (2012/08/03):
    Még ilyeneket feltudnál tölteni? Ilyen krémesekre gondoltam elsősorban.
    Guitarmaker (2012/08/02):
    Készíthető mék fehér kávépuding: tejbe a kv szemeket beáztatni, 24 óra után a tejet leszűrni, és a vanílíapudingot az ízesített tejjel megfőzni, vagy hidegen kikeverhető krémporral kikeverni
    Dzsekk (2012/08/02):
    Nagyon jól néz ki!!

    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei