Fokhagymakrémleves

FőoldalLevesFokhagymakrémleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fokhagymakrémleves hozzávalói:

  • Fokhagymakrémleves
  • Fokhagymakrémleves elkészítése:

    A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymagerezdeket áttörjük, a vöröshagymát lereszeljük, majd a felolvasztott vajon megfonnyasztjuk. Megszórjuk a liszttel, elkeverjük, és a húslével felöntjük. Sózzuk, borsozzuk, felforraljuk, majd lassú tuzön kb. 10 percig fozzük. A tuzrol levéve tejföllel gazdagítjuk. Kis csészékbe öntjük, a tetejét kevés márványsajttal megszórjuk, pirítóssal tálaljuk.

    Egy finom fokhagymakrémleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3186 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei