Fokhagymás szűzérme

FőoldalFőfogásHúsos ételFokhagymás szűzérme

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 2 személyre

Fokhagymás szűzérme hozzávalói:

  • Fokhagymás szűzérme
  • Fokhagymás szűzérme elkészítése:

    A szűzérmét mossuk meg, vágjuk fel "korongokra". Egy serpenyőben pirítsuk össze az apróra vágott hagymát, fokhagymát egészben, és a petrezselymet. Amikor a foghagymadarabok aranybarnára pirultak tegyük hozzá a húst és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és süssük át teljesen a hússal a serpenyő tartalmát. amikor a hús is átsült tegyük hozzá a barbecue szószt és egy kicsit még így is pirítsuk össze az egészet.

    Tálaláskor rizst adjunk köretnek.

    Egy finom fokhagymás szűzérme ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Freya

    Teljes név: Topor Erika

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 6079 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei