Francia csigaleves

FőoldalLevesFrancia csigaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Francia csigaleves hozzávalói:

  • Francia csigaleves
  • Francia csigaleves elkészítése:

    Erőlevesben puhára főzzük a megtisztított csigákat. A főtt csigák felét egészen finomra vagdaljuk, vajon megpároljuk és hozzáöntjük az erőlevest. Szerecsendióval fűszerezzük, többször felforraljuk, végül elkeverjük a tojássárgájával. (Fokozatosan ne túl forrón, mert összekapja a tojást!) Minden adaghoz vajban pirított zsemlekockát és egészben hagyott csigát teszünk, végül rámerjük a forró levest.

    Egy finom francia csigaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3721 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei