Francia csokoládéhab mandarinos karamellmártással

FőoldalDesszertÉdesFrancia csokoládéhab mandarinos karamellmártással

Nehézség: nehéz · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Francia csokoládéhab mandarinos karamellmártással hozzávalói:

  • Francia csokoládéhab mandarinos karamellmártással
  • Francia csokoládéhab mandarinos karamellmártással elkészítése:

    A csokoládét vízfürdőn felolvasztjuk. A tojássárgáját krémesre főzzük a ristrettoval, a vaníliáscukorral és cukorral, lehűtjük, majd összekeverjük az olvasztott csokoládéval. (Ha betúrósodna egy pár csepp meleg víz segít!) A felvert habtejszínt óvatosan a csokoládéba keverjük, majd pár órára hűtőbe tesszük. A mandarinos karamellkrémhez 3 evőkanálnyi cukorból karamellt készítünk, amit 1/2-1 dl tejszínben feloldunk. Beforraljuk, majd mandarinlével ízesítjük.

    Egy finom francia csokoládéhab mandarinos karamellmártással ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1787 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei