Füstölt makréla

FőoldalElőételFüstölt makréla

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Füstölt makréla hozzávalói:

  • Füstölt makréla
  • Füstölt makréla elkészítése:

    A makrélához először az almás tormahabot készítjük el. Ehhez az ecetes tormát megsózzuk, porcukorral meg citromlével ízesítjük. Az almát meghámozzuk, magházát kimetsszük, húsát apró kockákra vágjuk, és a kemény habbá vert tejszínnel együtt azonnal a tormába forgatjuk. A makrélafiléket deszkára fektetjük, bőrüket lefejtjük, majd a haldarabokat tálra rakjuk, és a tejszínes-almás tormát köréhalmozzuk. Salátalevéllel, lilahagyma-karikákkal meg kapribogyóval díszítjük.

    Egy finom füstölt makréla ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 4628 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei