Girolles au vinaigre (marinált rókagomba)

FőoldalFőfogásKöretGirolles au vinaigre (marinált rókagomba)

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Girolles au vinaigre (marinált rókagomba) hozzávalói:

  • Girolles au vinaigre (marinált rókagomba)
  • Girolles au vinaigre (marinált rókagomba) elkészítése:

    Az egyforma méretű rókagombákat megtisztítjuk, és forrásban levő vízben 3-4 percig blansírozzuk majd azonnal jeges vízben lehűtjük. Miután kihűlt, megtöröljük és a többi hozzávalóval - annyi ecetet adva hozzá, amennyi ellepi - tiszta üvegbe töltjük. Mintegy 3 hét múlva lesz fogyasztható.

    Egy finom girolles au vinaigre (marinált rókagomba) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1973 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei