Gombás mártás húsokhoz

FőoldalMártás, sodóFőfogásGombás mártás húsokhoz

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gombás mártás húsokhoz hozzávalói:

  • Gombás mártás húsokhoz
  • Gombás mártás húsokhoz elkészítése:

    Egy nagy serpenyőben közepes lángon felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a gombát, hagymát, petrezselymet, szurokfüvet, 10 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a bort, így nagy lángon 4 percig főzzük. Hozzákeverjük a húslét, a paradicsomot, kis lángon 10 percig főzzük. Külön tálban elkeverjük a lisztet a hideg vízzel, végül beleöntjük a szószba, és 2 percig főzzük, esetleg tehetünk bele tejfölt is. Húsokkal tálaljuk.

    Egy finom gombás mártás húsokhoz ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2119 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei