Gombás sertéscsíkok

FőoldalFőfogásHúsos ételGombás sertéscsíkok

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gombás sertéscsíkok hozzávalói:

  • Gombás sertéscsíkok
  • Gombás sertéscsíkok elkészítése:

    A husit a hagymával, a fokhagymával kevés olajon hirtelen megpirítjuk, és kivesszük a wokból. A zöldségeket átpirítjuk, rászórjuk a curry port, hozzáadjuk a paradicsompürét, halszósszal, szójaszósszal ízesítjük, összeforgatjuk a husival, megszórjuk a cukorral és a kínai sóval, majd összeforraljuk. Ha túl híg, egy kis vízben oldott keményítővel sűrítjük

    Gombás sertéscsíkok tippek:

    Vigyázz, a halszósz nagyon sós!

    A húst csíkokra vágd, a paprikát kockákra a hagymát cikkekre és a sárgarépát karikázd fel.

    Egy finom gombás sertéscsíkok ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 3996 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei