Grillezett csirkemell laskagombával

FőoldalFőfogásHúsos ételGrillezett csirkemell laskagombával

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 2 személyre

Grillezett csirkemell laskagombával hozzávalói:

  • Grillezett csirkemell laskagombával
  • Grillezett csirkemell laskagombával elkészítése:

    A csirkemellet vágjuk szeletekre, klopfoljuk ki és hintsük meg sóval és pizzafűszerrel. Egy kiolajozott tepsibe vagy jénaiba tegyük bele a befűszerezett csirkemelleket. A hagymákat vágjuk apróra, és szórjuk rá a csirkemellek tetejére. "Kalapokra" bontsuk szét a laskagombát, és tegyük ezt is a csirkemellek tetejére. Egy kevés vizet öntsünk, (pár evőkanálnyit) az edénybe, hogy hamarabb párolódjon át a hús. Fedjük be alufóliával az edényt és 200 fokos sütőbe addig süssük, míg a csirke teljesen át nem sül. Köretként friss salátát és krumplipürét tálalhatunk.

    Egy finom grillezett csirkemell laskagombával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Freya

    Teljes név: Topor Erika

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 3758 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei