Habos málnakrém leves

FőoldalLevesHabos málnakrém leves

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Habos málnakrém leves hozzávalói:

  • Habos málnakrém leves
  • Habos málnakrém leves elkészítése:

    A málna 3/4-ét kevés tejjel össze turmixszoljuk, hozzáadjuk a cukrot, a tejet és feltesszük főzni. Öt perc elteltével beletesszük a tejszínben elkevert tojás sárgákat és forrásig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A megmaradt málnát jól átpasszírozzuk és az előre felvert tojásfehérjékhez adjuk (így harmonizál a színe a levessel). Forró vízben kifőzzük a habokat és hidegen tálaljuk. A habok kifőzéséhez használhatunk tejet is, én jobban szeretem, mert szerintem ízesebb lesz tőle a hab.

    Egy finom habos málnakrém leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: erika82

    Teljes név: Török Istvánné

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 3859 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei