Hagymás csirkecsíkok

FőoldalFőfogásHúsos ételHagymás csirkecsíkok

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hagymás csirkecsíkok hozzávalói:

  • Hagymás csirkecsíkok
  • Hagymás csirkecsíkok elkészítése:

    A keményítőből kevés víz segítségével palacsintatészta sűrűségű masszát készítünk. Abba beleforgatjuk a sózott, borsozott csirkecsíkokat Egy wokban, forró olajban kisütjük, majd kiszedjük, leitatjuk és melegre tesszük. Az olajat kiöntjük, csak egy keveset tartunk vissza a wokban. Megpirítjuk a cukrot, a hagymát, a fokhagymát és az apróra vágott gyömbért. Ráöntjük szójaszószt, és beforraljuk, míg szirup sűrűségű mártást kapunk. Beleforgatjuk a csirkecsíkokat, esetleg még utánízesítjük cukorral, s egy mokkáskanálnyi kínai sót keverünk bele.

    Egy finom hagymás csirkecsíkok ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2105 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei