Hagymás rostélyos

FőoldalHúsos ételFőfogásHagymás rostélyos

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hagymás rostélyos hozzávalói:

  • Hagymás rostélyos
  • Hagymás rostélyos elkészítése:

    A húsokat kicsit kiklopfoljuk, és mustárral megkenjük. A mustártól függően sózzuk, borsozzuk, mert már maga a mustár is fűszeres- Egy tálba tesszük, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje. Lefedve hagyjuk pácolódni, akár egy egész éjszakán át, de lehetőleg egy órányit üljön a hús a pácban. A hagymát közben megtisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk. Egy zacskóba lisztet teszünk, beleszórunk egy adag hagymakarikát, és jól összerázzuk, kiszedjük egy tálra. Ha elfogyott a hagyma, akkor a lisztet átszitáljuk, és kidobom, általában nem marad sok. A hússzeleteket felforrósított serpenyőben (a legjobb egy vastag aljú belül bordázott, teflon serpenyő) megsütjük. Közben, vagy a hús elkészülte után hagymát is ropogósra sütjük. Általában külön tálba tesszük a hagymát, és külön a húst, mindenki ízlése szerint tehet a saját tányérjába belőlük.

    Egy finom hagymás rostélyos ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2397 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei