Hagymás zöldséges sertéshús

FőoldalFőfogásHúsos ételHagymás zöldséges sertéshús

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hagymás zöldséges sertéshús hozzávalói:

  • Hagymás zöldséges sertéshús
  • Hagymás zöldséges sertéshús elkészítése:

    A keményítőbe a lapkákra vágott húst beleforgatjuk. A WOK-ban olajat hevítünk, a húst „leporoljuk” a forró olajban kisütjük, kivesszük és melegre tesszük. A hagymát és a zöldséget megpirítjuk,szójaszósszal cukorral kínai sóval ízesítjük, majd visszatéve a húst összeforgatjuk. Ha túl híg lenne vízben oldott keményítővel sűrítjük
    Párolt rizzsel vagy pirított rizzsel, vagy pirított tésztával újhagymával megszórva tálaljuk

    Hagymás zöldséges sertéshús tippek:

    2x2 cm-es lapkákra vágva a sertéscomb.
    Cikkekre vágott vörös- és lilahagyma, felaprított fokhagyma és 2 cm-esre darabolt újhagyma vegyesen.
    A sárgarépa ujjnyi hosszú csíkokra vágva.

    Egy finom hagymás zöldséges sertéshús ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 7100 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei