Hortobágyi húsos palacsinta

FőoldalElőételHortobágyi húsos palacsinta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hortobágyi húsos palacsinta hozzávalói:

  • Hortobágyi húsos palacsinta
  • Hortobágyi húsos palacsinta elkészítése:

    A paprikásban levő csirkehúst nagyon apróra vágjuk. Összekeverjük két evőkanál tejföllel, és hozzáadunk egy kis paprikáslét, hogy jól kenhető legyen. Ezzel a krémmel kenjük meg a palacsintákat, és összehajtogatva kivajazott tűzálló tálra tesszük. A maradék paprikáslevet összekeverjük a tejföllel, és a palacsinták tetejére öntjük. Előmelegített sütőben kb. 200°C-on néhány perc alatt átforrósítjuk, és így tálaljuk.

    Egy finom hortobágyi húsos palacsinta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2220 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei