Húsos palacsinta

FőoldalElőételHúsos palacsinta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Húsos palacsinta hozzávalói:

  • Húsos palacsinta
  • Húsos palacsinta elkészítése:

    A darált pörkölthússal megtöltjük a palacsintákat. A széleket behajtogatjuk, kis párnákat készítünk. Bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük (addig kell sütni, amíg a panír meg nem sül). A vöröshagymát kis kockákra vágjuk, üvegesre pirítjuk, beletesszük a felkockázott csirkemájat és a szeletekre vágott gombát. Sóval, borssal és majorannával ízesítjük. Amikor megsült akkor hozzákeverjük a barnamártást. Tálaláskor a tányérra merjük a ragut, és arra helyezzük a rántott palacsintát.

    Egy finom húsos palacsinta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2392 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei