Japán uborkasaláta (Kyuri no Sunomono)

FőoldalFőfogásZöldségesételJapán uborkasaláta (Kyuri no Sunomono)

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Japán uborkasaláta (Kyuri no Sunomono) hozzávalói:

  • Japán uborkasaláta (Kyuri no Sunomono)
  • Japán uborkasaláta (Kyuri no Sunomono) elkészítése:

    Az uborkát kimagozzuk és vékonyra felszeleteljük. Rászórjuk a sót, átkeverjük vele, majd kinyomkodjuk az uborka levét. Az ecetet elvegyítjük a cukorral, a dashival, a mirinnel és a szójaszósszal, majd ebbe a mártásba beleforgatjuk az uborkát. Végül a salátát a pirított szezámmaggal megszórva tálaljuk.

    Egy finom japán uborkasaláta (kyuri no sunomono) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1965 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei