Kacsamájjal rakott baconos sertésszűz

FőoldalFőfogásHúsos ételKacsamájjal rakott baconos sertésszűz

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 1 személyre

Kacsamájjal rakott baconos sertésszűz hozzávalói:

  • Kacsamájjal rakott baconos sertésszűz
  • Kacsamájjal rakott baconos sertésszűz elkészítése:

    A sertésszüzet és a gombafejet egy serpenyőben kevés zsiradékon - sózva, borsozva, egy ágacska kakukkfűvel együtt – süsd meg 2-3 perc alatt mindkét oldaláról.

    Egy szelet szűzre fektess egy szelet baconszalonnát, arra egy szelet kacsamájat, s így folytasd, míg a hús el nem fogy. Tűzd össze pálcikával, s legfelülre tedd a gombát és arra a sajtot.

    Végül grillbe helyezve süsd rá a sajtot a húsos halomra.

    Kacsamájjal rakott baconos sertésszűz tippek:

    - 3 db sertésszűz (együtt kb. 18 dkg)
    - a kacsamáj legyen saját zsírjában sült

    Egy finom kacsamájjal rakott baconos sertésszűz ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2222 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei