Káposztasaláta

FőoldalFőfogásZöldségesételKáposztasaláta

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Káposztasaláta hozzávalói:

  • Káposztasaláta
  • Káposztasaláta elkészítése:

    A káposztát vékonyra gyaluljuk és forró sós vízzel leöntjük. Leszűrjük, és ha kihűlt ecettel, vízzel és köménnyel ízesítjük. Tehetünk bele apróra vágott hagymát vagy zöldpaprikát is. Ez egy nagyon egyszerű savanyúság; könnyű elkészíteni és mindenki szereti.

    Egy finom káposztasaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: erika82

    Teljes név: Török Istvánné

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 3606 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei