Kara age (bundázott csirkecomb)

FőoldalFőfogásHúsos ételKara age (bundázott csirkecomb)

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kara age (bundázott csirkecomb) hozzávalói:

  • Kara age (bundázott csirkecomb)
  • Kara age (bundázott csirkecomb) elkészítése:

    A csirkét kicsontozzuk és minden combot 9 felé vágunk. A tojásból, vízzel, keményítővel palacsintatésztát készítünk, melyet szójaszósszal, fokhagymával, reszelt friss gyömbérrel, és cukorral ízesítünk. A felkockázott csirkehúst a tésztába dobjuk, elkeverjük, és egy fél órán át pihentetjük.

    Egy lábasban olajat hevítünk és a csirkedarabokat egyenként beletéve aranysárgára sütjük.

    (Az olaj ne legyen túl forró a cukor miatt!) Citromszelettel tálaljuk.

    Kara age (bundázott csirkecomb) tippek:

    Világos szójaszósz lehet például Kikkoman.

    Egy finom kara age (bundázott csirkecomb) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1856 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei