Karácsonyi oldalas

FőoldalHúsos ételFőfogásKarácsonyi oldalas

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Karácsonyi oldalas hozzávalói:

  • Karácsonyi oldalas
  • Karácsonyi oldalas elkészítése:

    A sütés előtt 1-2 nappal fűszerezzük be a húst. Tegyük egy tepsibe 2 dl vízzel, fedjük be alufóliával és kb. 230°C-on süssük 30-40 percig. Vegyük le a fóliát és süssük tovább 200°C-on kb. 1,5-2 órát. Tálalás előtt 20 percet hagyjuk állni. Húsgombóccal, főtt kolbásszal, almával, szilvával, vöröskáposztával, stb. tálalhatjuk.

    Egy finom karácsonyi oldalas ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1908 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei