Karfiol morzsában

FőoldalFőfogásZöldségesételKarfiol morzsában

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Karfiol morzsában hozzávalói:

  • Karfiol morzsában
  • Karfiol morzsában elkészítése:

    Sokan szeretik a rántott karfiolt, de nem szívesen bíbelődnek a panírozással; nekik ajánlom ezt az elkészítési módot. Bár kicsit más az íze érdemes kipróbálni. A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük. Vigyázzunk, hogy ne főzzük túl, mert szétesik a forgatásnál. Ha elkészült kevés olajon pirítsunk zsemlemorzsát, és forgassuk meg benne a lecsurgatott karfiolt. Tálaláskor tejföllel csurgassuk le.

    Egy finom karfiol morzsában ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: erika82

    Teljes név: Török Istvánné

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1888 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei