Karottás röszti nyers burgonyából

FőoldalFőfogásKöretKarottás röszti nyers burgonyából

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Karottás röszti nyers burgonyából hozzávalói:

  • Karottás röszti nyers burgonyából
  • Karottás röszti nyers burgonyából elkészítése:

    A zöldségeket durvára reszeljük, összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd egy kicsit állni hagyjuk. Tapadásmentes serpenyőben, pici forró olajon elterítve sütjük. (Félidőben óvatos kell megfordítani, mert könnyen szétesik.)

    Karottás röszti nyers burgonyából tippek:

    Ragukhoz, sültekhez ajánlom köretnek, vagy akár önálló ételként is egy pici curryporral, csipetnyi cukorral, s valamilyen mártogatóval.Ha a serpenyőben csak az egyik oldalát sütjük meg, akkor a másik oldalán meg lehet pakolni, mint egy pizzát, és úgy fejezni be egy sütőben.

    Egy finom karottás röszti nyers burgonyából ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 3076 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei