Kefíres fánkocska

FőoldalDesszertÉdesKefíres fánkocska

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kefíres fánkocska hozzávalói:

  • Kefíres fánkocska
  • Kefíres fánkocska elkészítése:

    A tojást a cukrokkal, a dióval és a kefirrel elkeverjük, és lassan hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Kiskanállal forró olajba szaggatjuk és mindkét oldalát barnára sütjük. Még forrón diós vagy fahéjas cukorban megforgatjuk. Sülés közben kétszeresére megnő és elég nehéz megforgatni, de megéri a fáradságot, mert nagyon finom és olcsó desszert.

    Egy finom kefíres fánkocska ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: erika82

    Teljes név: Török Istvánné

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2106 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei