Kelkáposztás lepény

FőoldalFőfogásTésztaételKelkáposztás lepény

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kelkáposztás lepény hozzávalói:

  • Kelkáposztás lepény
  • Kelkáposztás lepény elkészítése:

    A kelkáposztát vékony csíkokra vágjuk. A zúzott fokhagymát és a köményt kicsit megpirítjuk és hozzáadjuk a káposztát. Néhány perc párolás után félre tesszük kihűlni. Közben a lisztből, a tojásból, a tejből, és a sütőporból sűrű palacsinta tésztát készítünk. Ebbe keverjük bele a káposztát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Vastag tenyérnyi palacsintákat sütünk belőle. Üresen is nagyon finom, de ínyenceknek fokhagymás tejföllel kínáljuk.

    Egy finom kelkáposztás lepény ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: erika82

    Teljes név: Török Istvánné

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1963 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei