Kelkáposztás tésztasaláta

FőoldalFőfogásTésztaételKelkáposztás tésztasaláta

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kelkáposztás tésztasaláta hozzávalói:

  • Kelkáposztás tésztasaláta
  • Kelkáposztás tésztasaláta elkészítése:

    A tésztát és a tojást (természetesen külön-külön) sós vízben megfőzzük. A káposztalevelek középső kemény részét kiszedjük, a többit pedig apróra tépkedjük. A tojást és a virslit kis kockákra vágjuk és hozzákeverjük a káposztához, majd a tésztához. A tartármártáshoz az alapanyagokat robotgéppel összekeverjük és tálalás előtt a salátánkra csurgatjuk. TIPP: Ha a tojást nagyon sós vízben főzzük könnyebben lejön a héja.

    Egy finom kelkáposztás tésztasaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: erika82

    Teljes név: Török Istvánné

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1978 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei