Kétsajtos pizza

FőoldalElőételKétsajtos pizza

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kétsajtos pizza hozzávalói:

  • Kétsajtos pizza
  • Kétsajtos pizza elkészítése:

    A tejszínt felforraljuk, beleszórjuk a rozmaringot, levesszük a tűzről, és 15 percig állni hagyjuk, hogy a rozmaring aromája jól kioldódjon. Forrásban lévő sós vízben megfőzzük a burgonyát, majd leszűrjük, hűlni hagyjuk, meghámozzuk, és felszeleteljük. A juhsajtot vékonyan felszeleteljük, a kecskesajtot villával összetörjük, és összekeverjük a zúzott fokhagymával, a szerecsendióval, a tejföllel, majd sóval, borssal ízesítjük. A burgonyaszeleteket egyenletesen elosztjuk a pizzalapon, rákenjük a kecskesajtos-tejfölös keveréket, és rárakjuk a sajtszeleteket. Forró sütőben kb. 25 percig sütjük, majd szeleteljük, és azonnal tálaljuk.

    Egy finom kétsajtos pizza ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3335 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei