Kézzel formált kenyér

FőoldalFőfogásTésztaételKézzel formált kenyér

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 5 személyre

Kézzel formált kenyér hozzávalói:

  • Kézzel formált kenyér
  • Kézzel formált kenyér elkészítése:

    A száraz összetevőket elkeverjük, majd hozzáadjuk a folyadékokat is. A tésztát összedolgozzuk, megkelesztjük, majd megformázzuk belőle a kenyeret.

    Sütőbe tesszük, ahol 50 Celsius-fokon még tovább kelesztjük (figyelve arra, hogy a tészta ne folyjon szét). Végül megsütjük: előbb 200 fokon tartjuk tíz percig, majd 140-150 fokon, amíg el nem készül.

    Egy finom kézzel formált kenyér ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1442 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei