Kolbászos rizs

FőoldalFőfogásEgytálételKolbászos rizs

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kolbászos rizs hozzávalói:

  • Kolbászos rizs
  • Kolbászos rizs elkészítése:

    A rizst kb. 6 dl vízben, megfőzzük, leszűrjük, és melegen tartjuk. Megtisztítjuk és felkarikázzuk a póréhagymát. A kolbászt hosszú csíkokra vágjuk. Elkészítése: A margarint felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a póréhagymát. Beledobjuk a kolbászdarabokat, és pirosra sütjük. Felverjük a tojásokat, sóval ízesítjük, belekeverjük a sajtot és a mustárt, és a kolbászra öntjük. A keveréket azonnal a rizsre öntjük, jól átmelegítjük, hogy a tojás megdermedjen. Salátával azonnal tálaljuk.

    Egy finom kolbászos rizs ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3230 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei