Kovászos uborka

FőoldalSavanyúságFőfogásKovászos uborka

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kovászos uborka hozzávalói:

  • Kovászos uborka
  • Kovászos uborka elkészítése:

    Az uborkákat - két végüket levágva - megmossuk, kissé megszurkáljuk, üvegekbe rakjuk és megsózzuk. A fokhagymát, a pirított kenyeret, a kaprot rátesszük, forró vízzel leöntjük, és 3 napig langyos helyen érleljük. Hidegen tároljuk, fogyasztáskor meg is hámozhatjuk.

    Tört jégen tálaljuk, friss kaporral díszítjük. (Ez a mennyiség egy 2 literes üveghez elegendő.)

    Egy finom kovászos uborka ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1674 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei