Mackó

FőoldalHúsos ételFőfogásMackó

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Mackó hozzávalói:

Mackó elkészítése:

A burgonyákat megtisztítjuk, megmossuk, burgonyareszelőn lereszeljük. Belezúzzuk a fokhagymát, hozzáadjuk a tejet (ettől sűl szép pirosra), a fűszereket és annyi lisztet, hogy középsűrűségű masszát kapjunk. Forró olajba kanalanként rakjuk, szétlapítjuk, mindkét oldalát pirosra sütjük. Tartalmas levesek (pl. babgulyás) után tálalhatjuk.

Egy finom mackó ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2358 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei