Mazsolás piroskáposzta

FőoldalFőfogásKöretMazsolás piroskáposzta

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 10 személyre

Mazsolás piroskáposzta hozzávalói:

  • Mazsolás piroskáposzta
  • Mazsolás piroskáposzta elkészítése:

    A cukrot megpirítjuk, rátesszük a kacsazsírt a hagymát, a káposztát, összepirítjuk, majd hozzáadjuk az alma,- és narancslevet, a fűszereket, majd a káposztát puhára pároljuk, végül az aranymazsolával 10 perig továbbpároljuk. Egy kis citrom vagy limelével beállítjuk az étel savasságát.

    Egy finom mazsolás piroskáposzta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1683 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei