Mentás paradicsomleves pirítóssal és parmezánnal

FőoldalLevesMentás paradicsomleves pirítóssal és parmezánnal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Mentás paradicsomleves pirítóssal és parmezánnal hozzávalói:

  • Mentás paradicsomleves pirítóssal és parmezánnal
  • Mentás paradicsomleves pirítóssal és parmezánnal elkészítése:

    Vágjuk fel apróra a hagymát, körülbelül 10 levél mentát, és a feldarabolt paradicsommal együtt tegyük bele egy fazékba, adjuk hozzá a leves felét, egy kevés sót és közepes lángon főzzük kb. 30 percig. Közben folyamatosan ellenőrizzük, hogy ne fője el a levét, és szükség esetén adjuk hozzá leves megmaradt felét. Minden tányér aljára tegyünk egy szelet pirított kenyeret, locsoljuk meg egy kevés olajjal, sózzuk és borsozzuk, és amikor a paradicsom is megfőtt, merjük a levest a tányérokba. Bőségesen szórjuk meg parmezánnal.

    Egy finom mentás paradicsomleves pirítóssal és parmezánnal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1955 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei