Mexikói babsaláta

FőoldalElőételMexikói babsaláta

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Mexikói babsaláta hozzávalói:

  • Mexikói babsaláta
  • Mexikói babsaláta elkészítése:

    A babsalátához az átválogatott babot beáztatjuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük, leszűrjük. Az ecetből a cukorral, a vízzel meg az olajjal salátaöntetet keverünk, a még meleg babra öntjük, így hagyjuk kihűlni. Megborsozzuk, ha kell, utánasózzuk. A lilahagymát meg a kétféle paprikát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük, a babhoz adjuk. Tálaláskor a lecsöpögtetett kukoricával és a kockákra vágott sonkával díszítjük.

    Egy finom mexikói babsaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 6871 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei