Milánói spagetti

FőoldalFőfogásTésztaételMilánói spagetti

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Milánói spagetti hozzávalói:

  • Milánói spagetti
  • Milánói spagetti elkészítése:

    A hagymát, a gombát és a sonkát apró kockára vágjuk, míg a paradicsomot leforrázzuk és lehúzzuk a héját (a konzerveken általában eleve nincs rajta). Olajon megpirítjuk a hagymát, utána a sonkát is hozzáadjuk. Amikor kicsit összesültek beletesszük a gombát, a fűszereket, és annyi vizet, hogy bőven ellepje. Legutolsónak rakjuk bele a paradicsomokat. (Ha nem szeretik egészben, akkor egyszerűen le kell turmixolni.) Lassú tűzön addig főzzük, míg a gomba megpuhul. Tálaláskor spagettire vagy makarónira szedjük és a tetejét reszelt sajttal megszórjuk.

    Egy finom milánói spagetti ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: erika82

    Teljes név: Török Istvánné

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1790 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei