Minestrone

FőoldalLevesMinestrone

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Minestrone hozzávalói:

  • Minestrone
  • Minestrone elkészítése:

    A finomra vágott vöröshagymát olívaolajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát és zellert. Felengedjük vízzel és belehelyezük a kockára vágott burgonyát, hámozott paradicsomot, valamint a friss zsályát és rozmaringot. Sóval, borssal ízesítjük. Amikor már félig megpuhultak a levesben a zöldségek, hozzáadjuk az előre megfőzött gyöngybabot és a szeletelt cukkinit, majd készre főzzük.

    Egy finom minestrone ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2298 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei