Mustáros csirkecomb receptje

FőoldalHúsos ételFőfogásMustáros csirkecomb receptje

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Mustáros csirkecomb receptje hozzávalói:

  • 8 db kisebb csirkecomb vagy mell
  • 2 evőkanál reszelt vöröshagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 dl fehérbor
  • Mustáros csirkecomb receptje
  • Mustáros csirkecomb receptje elkészítése:

    A csirkedarabok bőrét levesszük és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk.

    Az alufóliát 1 kanál olajjal kenjük meg, szorosan egymás mellé tesszük a húsokat és kenjük meg őket a következő mártással: mustárt összekeverem a hagymával, 2 kanál olajjal, a borral és a sóval.

    A megkent csirkét a fóliába csomagoljuk és a sütőben sütőlemezre fektetve a hús nagyságától függően 30-40 percig sütjük.

    Mire a csirke megsül a hús már teljesen magába szívja a mártást és semmi nyoma nem marad, hogy mitől ilyen zamatos.

    Egy finom mustáros csirkecomb receptje ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2501 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei