Német Burgonyatócsni

FőoldalDesszertSósNémet Burgonyatócsni

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Német Burgonyatócsni hozzávalói:

  • Német Burgonyatócsni
  • Német Burgonyatócsni elkészítése:

    A lereszelt burgonyát besózzuk, majd egy óra múlva kinyomkodjuk a keletkezett vizet. Miután ebben a keményítő leülepedett leöntjük a vizet a keményítőről, visszatesszük a reszelt krumplit, hozzáadjuk a tojást, a fokhagymát, és a lisztet, összekeverjük, és forró olajban vékony tócsnikat sütünk.

    Német Burgonyatócsni tippek:

    Lehet lazaccal salátával fogyasztani, de almapürével, vagy melasszal is nagyszerű.

    Egy finom német burgonyatócsni ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 3359 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:




    Casper (2013/03/22):
    Na ezt megtudom csinálni, éhen nem fogok halni. :D

    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei