Német párizsisaláta (Fleischsalat)

FőoldalFőfogásZöldségesételNémet párizsisaláta (Fleischsalat)

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Német párizsisaláta (Fleischsalat) hozzávalói:

  • Német párizsisaláta (Fleischsalat)
  • Német párizsisaláta (Fleischsalat) elkészítése:

    A párizsit és a csemegeuborkát vágd juliennre (azaz szálakra). Tedd egy keverőtálba a majonézt, ízesítsd mustárral, sóval, borssal, cukorral, uborkalével. (Édeskés-savanykás mártást kell, hogy kapj.) Tedd bele a párizsit, az uborkát, a kaprit, (vigyázz: sóóós!) Jól keverd el, s érleld hűtőben 1-2 órát.

    Német párizsisaláta (Fleischsalat) tippek:

    Jól illik hozzá a francia botkenyér, a hagymás baguette, s a rusztikus rozskenyér is. Továbbá : gazdagítható csíkokra vágott sajttal (pld. Pannónia, vagy Karaván) is.

    Egy finom német párizsisaláta (fleischsalat) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2017 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei