Nyúlragu

FőoldalHúsos ételFőfogásNyúlragu

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Nyúlragu hozzávalói:

  • Nyúlragu
  • Nyúlragu elkészítése:

    A nyúlcombot és lapockát 3-6 dkg-os darabokra vágjuk. Forró zsiradékban szép pirosra pirítjuk, megszórjuk a liszttel, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát, megkeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, föleresztjük a borral és ugyanannyi vízzel. Ha felforrt, kis tüllzacskóba ? avagy teatojásba ? tegyük a babérlevelet, a zöldpetrezselymet és kakukkfüvet, és főzzük együtt a nyúllal. Ezután tegyük bele a megtisztított és negyedekbe vágott gombát, és fedő alatt pároljuk készre. Tálaláskor eltávolítjuk a fűszeres füves zacskót, és a raguhoz vajas rizst vagy spagettit adunk.

    Egy finom nyúlragu ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2214 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei