Orosz hússaláta

FőoldalElőételOrosz hússaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Orosz hússaláta hozzávalói:

  • Orosz hússaláta
  • Orosz hússaláta elkészítése:

    Készítéséhez felhasználhatunk sertés, borjú vagy marhahúsból készült sültet, de akár főtt húsból is készíthetjük. A húst vékony szeletekre, majd csíkokra daraboljuk. A főtt és tisztított burgonyát, a tisztított almát és a hámozott ecetes uborkát a húshoz hasonlóan csíkokra metéljük. Sóval, mustárral és őrölt borssal fűszerezzük, lazán elkeverjük. A majonézt keverőtálba tesszük, apróra darabolt tárkony és petrezselyem zöldjét adunk hozzá, sóval, mustárral, őrölt borssal izesítjük. Hozzákeverjük az előkészített anyagokat, vigyázva, hogy ne törjön összekeverjük. Hűtőszekrénybe tesszük tálalásig. Előhűtött üveg vagy porcelántálon tálaljuk, kúpalakban formázva, salátalevéllel, füstölt-főtt marhanyelv szelettel, főtt tojás cikkekkel, petrezselyem zöldjével és csemege uborka csíkokkal díszítjük.

    Egy finom orosz hússaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 9947 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei