Őszibarackleves

FőoldalLevesŐszibarackleves

Idő: · Hozzávalók: 20 személyre

Őszibarackleves hozzávalói:

  • Őszibarackleves
  • Őszibarackleves elkészítése:

    A megmosott, meghámozott, összevágott őszibarackot a citromlével, citromhéjjal, fűszerekkel, csipet sóval ízesített vízben 15 percig főzzük. Majd eltávolítjuk a fűszereket, joghurtos habarással besűritjük, cukorral ízesítjük. Jéghidegen tálaljuk

    Egy finom Őszibarackleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1805 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei