Padlizsánkrémleves

FőoldalLevesPadlizsánkrémleves

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Padlizsánkrémleves hozzávalói:

  • Padlizsánkrémleves
  • Padlizsánkrémleves elkészítése:

    A hámozott padlizsánt forró vízben vagy csontlében puhára főzzük, a hagymával a zöld fűszerkeverékkel és persze sóval borsal. Ha kissé lehűlt turmixgépbe tesszük és jól összedolgozzuk a tojással és a liszttel. Végül felforraljuk. Zellerlevéllel tálaljuk.

     

     

    

    Padlizsánkrémleves tippek:

    

    Egy finom padlizsánkrémleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2704 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei