Padlizsánkrémleves

FőoldalLevesPadlizsánkrémleves

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 2 személyre

Padlizsánkrémleves hozzávalói:

  • Padlizsánkrémleves
  • Padlizsánkrémleves elkészítése:

    A hámozott padlizsánt forró vízben vagy csontlében puhára főzzük, a hagymával a zöld fűszerkeverékkel és persze sóval borsal. Ha kissé lehűlt turmixgépbe tesszük és jól összedolgozzuk a tojással és a liszttel.Végül felforraljuk. Zellerlevéllel tálaljuk.

    Egy finom padlizsánkrémleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Potyi

    Teljes név: Uj Anikó

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2577 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei