Paella

FőoldalFőfogásEgytálételPaella

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Paella hozzávalói:

  • Paella
  • Paella elkészítése:

    A tenger gyümölcseit olivaolajon wokban megpirítjuk ,amikor már aranybarnára sültek, a  homár és a tinthal felét kivesszük egy tálba. A serpenyőben maradt húshoz öntjük a paradicsompürét, a fokhagymát és a rizst. Együtt pirítjuk pár percig. Mikor már letapad a rizs, felöntjük a hallével. Fűszerezzük sóval, borsal, sárfánnyal, majd addig pároljuk amíg a rizs meg nem puhul. Végül beletesszük a félrerakott tenger gyümölcseit és kb. 5 percig pároljuk, amíg a hallé elpárolog.

    Egy finom paella ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1885 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Ezt a receptet Potyi küldte be nekünk, köszönjük!

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei