Pásztortarhonya

FőoldalFőfogásEgytálételPásztortarhonya

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Pásztortarhonya hozzávalói:

  • Pásztortarhonya
  • Pásztortarhonya elkészítése:

    A bográcsban kiolvasztjuk a kockára vágott szalonnát, beletesszük a hagymát, és pirítjuk. Hozzáadjuk a tarhonyát, keverés közben megpirítjuk. Megszórjuk a fűszerpaprikával, felöntjük a tarhonya térfogata kétszeresének megfelelő vízzel. Sózzuk, beletesszük a zúzott fokhagymát. Ezután már csak rázogatjuk a bográcsot. Beletesszük a kockára vágott burgonyát, a felkarikázott kolbászt, a darabokra vágott paradicsomot. Készre főzzük.

    Egy finom pásztortarhonya ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2529 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei