Pommes Duchesse (hercegnő burgonya)

FőoldalFőfogásKöretPommes Duchesse (hercegnő burgonya)

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Pommes Duchesse (hercegnő burgonya) hozzávalói:

  • Pommes Duchesse (hercegnő burgonya)
  • Pommes Duchesse (hercegnő burgonya) elkészítése:

    A főtt krumplit burgonyanyomón átnyomjuk, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Annyi nyers tojást (sárgáját, s fehérjét egyaránt) keverünk hozzá, hogy könnyen formázható masszát kapjunk. Nagy lyukú csillagcsöves nyomózsákkal burgonyanagyságú halmokat nyomunk belőle egy kivajazott sütőlemezre (kivajazás helyett sütőpapírt is lehet használni), átkenjük olvasztott vajjal, majd középmeleg sütőben aranysárgára sütjük.

    Egy finom pommes duchesse (hercegnő burgonya) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 5656 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei