Rakott padlizsán

FőoldalFőzelékFőfogásRakott padlizsán

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Rakott padlizsán hozzávalói:

  • Rakott padlizsán
  • Rakott padlizsán elkészítése:

    A padlizsánt 1 cm-es szeletekre vágjuk, besózzuk. Rakjuk le egymás tetejére rétegesen a nyersen lecsepegtetett padlizsánt, paradicsomot és TOFU-t, és a TOFU tetejére öntsünk egy kicsit az öntetből, majd kezdjük elölről a rétegezést. A rétegezést vízszintesen, és függőlegesen is készíthetjük, ha marad még az öntetből, akkor azt öntsük az egész tetejére. Közepes lángon süssük 30-40 percig, amíg a padlizsánok megpuhulnak.

    Egy finom rakott padlizsán ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3622 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei