Rántott sertés párnácskák

FőoldalFőfogásHúsos ételRántott sertés párnácskák

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Rántott sertés párnácskák hozzávalói:

  • Rántott sertés párnácskák
  • Rántott sertés párnácskák elkészítése:

    Ez a recept a hagyományos rántott hús egy kicsit érdekesebb változata. A húst kiklopfoljuk, kevés olajjal és a fűszerekkel megdörzsöljük, majd néhány órára félretesszük. Ha csak másnap készítjük el használhatunk húspuhítót is hogy a végeredmény omlósabb legyen. Utóbbi esetben letakarva hűtőszekrényben pihentessük. Panírozás előtt apró körülbelül 2 ujjnyi kockákra vágom a hússzeleteket. Ezt követően lisztbe tojásba majd zsemlemorzsába mártom. Forró olajban kisütöm, sült burgonyával és franciasalátával tálalom. A burgonyát sütés előtt vágjuk különféle alakzatokra, mint ahogyan az a képen is látszik. Ha így teszünk az apróbbak is nagy örömmel állnak neki az ebédnek.

    Egy finom rántott sertés párnácskák ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: erika82

    Teljes név: Török Istvánné

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1746 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei